
رئیس شورای سیاستگذاری نهمین جشنواره بینالمللی فجر صنایعدستی با اشاره به انتخاب «وفاق ملی و تنوع فرهنگی» بهعنوان شعار این دوره جشنواره، به ابعاد گسترده صنایعدستی برای ایجاد همگرایی و وفاق ملی اشاره کرد و گفت: در حوزه سیاستگذاری صنایعدستی نمای روشنی از این همگرایی وجود دارد و نیاز است که خودمان را با اهداف و سیاستهای بالادستی تطبیق دهیم.
به گزارش خبرنگار میراثآریا، نخستین جلسه شورای سیاستگذاری نهمین جشنواره بینالمللی فجر صنایعدستی (سرو سیمین ۹) به ریاست مریم جلالی معاون صنایعدستی و هنرهای سنتی و اعضای شورا عصر یکشنبه ۱۴ بهمنماه ۱۴۰۳ در سالن فجر وزارتخانه برگزار شد.
جلالی در ابتدا با بیان اینکه صنایعدستی تجلی حکمت مبتنی بر فطرت است، بر اهمیت پیدا کردن تمایز و تفاوت این جشنواره با جشنوارههای سایر حوزهها تاکید کرد و افزود: جشنواره برونداد مبتنی بر تعداد زیادی درونداد است که باید منجر به پیامد و آثاری شود.
معاون صنایعدستی و هنرهای سنتی کشور با اشاره به پیوند بین سه دوره اخیر جشنواره با یکدیگر به انتخاب شعار «وفاق ملی و تنوع فرهنگی» برای نهمین دوره جشنواره اشاره کرد و ادامه داد: جشنواره فرصتی برای پیوند میان تمامی عناصر است و تلاشمان بر این است که دستاوردها و پیامدهای پیشبینی شدهای را برای این دوره طراحی کنیم.
او با بیان اینکه تمامی اقدامات جشنواره زمینهساز یک زنجیره هستند، افزود: جشنواره باید عناصر غیرمتجانس را به یکدیگر ربط دهد و ایجاد وفاق کند. صنایعدستی با توجه به گستردگی که دارد میتواند موجب تحقق این وفاق شود و ما در برنامهریزیهای جشنواره به حفظ وفاق توجه کردهایم.
معاون صنایعدستی و هنرهای سنتی به تشریح تلاشهای انجام شده برای ایجاد همگرایی درون سازمانی و فرابخشی برای اتصال ظرفیتهای صنایعدستی به بازار جهانی پرداخت و اهمیت انطباق ایدهها با تحقق اهداف بالادستی را مورد تاکید کرد.